waterput.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
   
   
  Arabische Liga denkt Baas te mogen Spelen over Syrië
  Evenals in Libië hebben we weer te maken met een land dat kritisch is ten opzichte van het westen en Israël. De westerse media draaien overuren om zowel Syrië als Iran zwart te maken zodat ze ook - net als in Libië - de regeringen omver kunnen werpen.

   
  Hiervoor gebruiken ze een beproefde methode, namelijk het opzetten van verschillende groeperingen binnen een land tegen elkaar.

  Vervolgens wordt alle media-aandacht zó gekleurd dat de mythe ontstaat dat er twee partijen zijn: de ene partij bestaat uit onschuldige, schattige, ongewapende demonstrerende mensen, en dan is er de gemene dictator die op zijn volk schiet, en dan vooral op de ongewapende, vredelievende demonstranten.

  Je zou eens de blog van Lizzie Phelan kunnen volgen (http://lizzie-phelan.blogspot.com/2012/01/zabad... die in Syrië is, en het gerucht ontkrachtte dat de Syrische plaats Zabadani in handen zou zijn van de 'opstandelingen'. Zij kwam er aan en trof niets bijzonders aan.

  De tactiek die destijds in 1953 in Iran is gebruikt om de toenmalige democratisch gekozen president af te kunnen zetten wordt nog altijd gebruikt. Destijds waren twee straten gevuld met opstandige Iraniërs die grotendeels werden betaald door de CIA. Hiervan werden vanuit verschillende hoeken veel videos en foto's gemaakt, die vervolgens de wereld over gingen met het bekende gevolg (http://volkskrantblogarchief.yolasite.com/archi...

   
  Rusland en China doorzien de westerse manipulatie en weigeren opnieuw bedonderd te worden zoals in de Libië-oorlog. Het Joods-Amerikaanse complex gesteund door de niet-democratische golfstaat-monarchiën wil simpelweg af van hun tegenstanders (zie ook de goed-geïnformeerde Pepe Escobar: http://www.youtube.com/watch?v=0jhmpHfLyXY).

  Vroeger probeerden we conflicten in VN-verband via dialoog en gesprek op te lossen, maar tegenwoordig wordt er vooral gewerkt aan het aanwakkeren van conflicten, en dan vooral door de westerse landen.

  Rusland heeft afgelopen week nog een resolutie voorgesteld waarin werd voorgesteld om de verschillende partijen aan de onderhandelingstafel te laten komen en de hervormingsmaatregelen van Assad te controleren.

  Deze resolutie was voor het agressieve Amerika, Engeland en Frankrijk ongewenst: zij willen af van de Syrische regering, net zoals ze van de Iraanse regering afwillen.

  Als Syrië een TV-station zou hebben in Engeland, dan zou het vast door Engeland ook worden verwijderd, zoals ze afgelopen week hebben gedaan met de Iraanse TV in het Verenigd Koninkrijk (http://waterput.punt.nl/?r=1&id=613383)
   
  Jouw reactie:

  Lees meer: http://www.nujij.nl/algemeen/arabische-liga-wil-dat-assad-macht-afstaat.15390074.lynkx#ixzz1kEX786jj
     Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl