waterput.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
   
   
  Panorama gebruikt nog achterhaalde anti-Gaddafi Terminologie
  In de Panorama van 20-27 juli 2011 kunnen we op pagina 10 de bijgevoegde foto aantreffen. De begeleidende tekst geeft aan dat de Panorama goed heeft geluisterd naar de westerse anti-Gaddafi Propaganda die over ons heen is gegooid de afgelopen maanden.
   
  Dit is namelijk het bijgeschreven commentaar: "PUNTHOOFD. Het getuigt niet van enige intelligentie om nu nog het regime van de gevallen Libische dictator aan te hangen. Maar geloof ons, sommige mensen spannen de kroon."
   
  Voor degene die zich niet laten beïnvloeden door de vrees geen intelligentie te hebben als je overweegt dat er wellicht meer aan de hand is in Libië raad ik aan eens een blik te werpen op het overzicht van massale demonstraties die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden tegen de NAVO en hun Rebellenvrienden uit het Oosten.

  Voor de allerdappersten die denken dat het gebruik van propagandatermen als 'regime en dictator' niet helemaal zuiver is, raad ik de meest recente persconferentie aan van 22 juli 2011, waarbij je zou kunnen afvragen hoe het komt dat we weinig tot haast niets kunnen terugvinden in onze media over de zaken die daar worden gezegd.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl