waterput.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
   
   
  Speech van Gaddafi tijdens Massademonstratie in Tripoli op 17 juni 2011
  Gaddafi zegt in zijn speech nog veel meer interessante zaken (zie http://www.youtube.com/watch?v=Rt3l_dm0zhE met Engelse ondertiteling). Zo stelt hij dat de NAVO nog niet eerder een volk tegen zich heeft gehad dat zo massaal is bewapend als de Libische bevolking.

  Hierdoor heeft de NAVO een groot probleem omdat vele burgers ook bewapend zijn wordt het erg onduidelijk welke burgers beschermd zouden moeten worden en welke niet?
   
  Wellicht moeten alleen de gewapende burgers beschermd worden als ze pro NAVO-rebellen zijn? De andere gewapende burgers kunnen worden neergeschoten als zijnde 'Gaddafi Loyalisten' (zie http://waterput.yolasite.com/english/is-the-west-making-libyans-into-gaddafi-loyalists-worth-fighting-as-an-army-).

  Op de video is te zien dat het groene plein in Tripoli massaal was bezet met mensen die met groene vlaggetjes wapperden. Het is duidelijk dat deze burgers helemaal niet beschermd willen worden door de NAVO en ze willen ook niets te maken hebben met die paar stammen in het oosten die een gruwelijke hekel hebben aan Gaddafi.

  Gaddafi stelt in zijn speech ook dat de rebellen uit het oosten met hun regressieve vlag van de monarchie [van Koning Idriss] een schande is en doet denken aan de tijden dat de Amerikaanse vlag in het Libische Melaha wapperde, de Britse vlag in Tobruk en de Franse vlag in Sabha samen met deze vlag van de [imperialistische] monarchie.

  Gaddafi bespot verder het opmerkelijke verschijnsel dat Moslims vechten met steun van Christenen om hun eigen moslimbroeders te doden. Verder stelt hij dat ze het afval eten van de ezels van Qatar en de golfstaten.

  De NAVO beschuldigt Gaddafi ervan dat hij menselijke schilden gebruikt voor zijn militaire wapens. Gezien de enorme steun die hij heeft onder de bevolking is de kans groot dat veel mensen uit eigen beweging zichzelf willen beschermen tegen de meedogenloze agressie van de NAVO.

  De NAVO-landen hebben met hun steun voor een paar afvallige stammen in het oosten op het verkeerde paard gewed en zaaien nu veel weerstand onder de Libische bevolking die hun land niet wil verkopen aan het buitenland via allerlei lui die lachend op foto's staan met mensen als Sarkozy, Cameron en Hillary Clinton.

  Diezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor de vele bombardement op het land en de vele dode Libiërs die het tot gevolg heeft. De Rebellen worden steeds meer gezien als heulers met de imperialistische buitenlandse agressor.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl