waterput.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
   
   
  Nu ook openlijk kritiek op NAVO op Landelijke Russische Televisie
  Omdat de NAVO-landen de kritiek van Rusland, China, India en Brazilië volledig negeren lijkt er zich iets interessants te ontwikkelen in Rusland. Voorheen kwamen er vooral kritische artikelen van Russia Today, maar de onderstaande reportage zou zijn uitgezonden op de Russische landelijke televisie.
   
  Terwijl de Libische Staats TV haast tot zwijgen wordt gebracht (zie Arabische Liga verwijdert Libische Staats TV van Arabische satellieten en Youtube-kanaal verwijderd vanwege het uitzenden van Libische staatsbeelden), waardoor het westen de propaganda oorlog lijkt te winnen, onstaat er meer engelstalig tegenwicht vanuit Rusland, die duidelijk een andere kant van het verhaal laten horen en dat ook degelijk goed onderbouwen met informatie die wordt weggemoffeld in onze westerse kranten en TV.
   
  Laten we hopen dat we zo in staat zijn om ons niet opnieuw zó voor de gek te laten houden als destijds door de grootschalige leugens om Irak binnen te vallen waarbij een miljoen Irakezen werden gedood op basis van nooit-gevonden massavernietigingswapens waar nog geen enkele leider verantwoording voor heeft hoeven af te leggen.
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl